عایق کاری درز انبساط در ساختمانها در کرج تهران
عایق کاری درز انبساط در ساختمانها در کرج تهران : استفاده از درز انبساط در فواصل معین بستگی به نوع سازه، طول آن، نوع مصالح به کار رفته در سازه، نوع خاک و زمین و شرایط آب و هوایی دارد. در اجرای درز انبساط باید از مصالح مرغوب که عایق حرارت و آب هستند و قابلیت ارتجاعی بالایی دارند استفاده شود. در هر صورت انتخاب مصالح نیز با توجه به ویژگیهای محیطی میتواند متفاوت باشد. در ساختمانها و آپارتمانها برای جلوگیری از خرابیهای احتمالی ناشی از انبساط و انقباض، از درز انبساط استفاده میکنند. ساختمان در اثر تغییر درجه حرارتی که در داخل آن به وجود میآید و یا تغییرات دمایی ناشی از تغییر فصل، دچار انبساط و انقباض میشود. لذا تعبیه فضایی مانند درز انبساط که مواد و مصالح، بتوانند انبساط و یا انقباض خود را در آن جبران کنند، امری ضروری است.
عایق کاری درز انبساط در ساختمانها در کرج تهران
همچنین استفاده از درز انبساط در ساختمانهای بزرگی که از چند بلوک بهم پیوسته ساخته شدهاند، ضروری است. لذا باید مکان مناسبی برای تعبیه این درزها در طول ساختمان در نظر گرفت. تعیین محل تعبیه درز انبساط در ساختمان به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این عوامل میتوان به نوع ساختمان، تعداد طبقات تشکیل دهنده، مصالح مصرفی در ساخت و تولید و آب و هوای محل احداث ساختمان اشاره کرد. باید در نظر داشته باشیم که در کلیهی ساختمان هایی که ارتفاعی بیش از 50 متر دارند، از درز انبساط استفاده میشود. همچنین به طور کلی میتوان گفت که از درز انبساط در ساختمانهایی که نسبت طول به عرض آنها از یک سوم بیشتر است، استفاده می شود. محل قرارگیری درز انبساط امری محاسباتی و مهندسی است که توسط فرد متخصص اندازهگیری می شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
مایع درزگیر نانو, عایق آب بندی چسبی
انواع درز انبساط ها :
- درز انبساط الاستومری (نبشی ها و ورق های فولادی پوشیده شده با الاستومر انعطاف پذیر)
- درز انبساط الاستومری پروفیلی
- درز انبساط نواری
- درز انبساط شانه ای یا انگشتی
- درز انبساط مدولار
- درز انبساط با انواع پروفیل های آلومنیومی
- درز انبساط با قیر پلیمری یا ماستیک درزگیری (PSJ)
- درز انبساط تک فاصله ای
- درز انبساط انعطاف پذیر پلی فلکس
- درز انبساط شانه کنسول یا درز دندانه دار
- درز انبساط با درزگیر فشرده پیش ساخته.
حداقل فاصله ای از ساختمان با اجزای ساختمانی که باید در آن درز انبساط پیش بینی شود، بهنوع ساختمان، تعداد طبقات، مصالح مصرفی و آب و هوای محل احداث بستگی دارد ؛ بنابراین باید با مطالعه کافی محل اندازه آن را مهندس طراح تعیین کند. در کلیه ساختمان های فلزی که طول آنها بیشتر از 50 متر باشد، باید در طول ساختمان درز انبساط پیش بینی کرد.